Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση της Χεζμπολάχ τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας, η οποία έπληξε στρατηγικούς στόχους του σιωνιστή εχθρού, ήταν εκτέλεση μιας θαρραλέας απόφασης και μια αληθινή υπόσχεση της ηγεσίας της αντίστασης. Αυτή η επιχείρηση θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στον πόλεμο που διεξάγει ο σιωνιστής εχθρός εναντίον του λαού μας.

Χαιρετίζουμε την ηγεσία της Χεζμπολάχ, τα στελέχη, τους μαχητές, τους στρατιώτες, τους διοικητές, το περήφανο [δημοφιλές] λίκνο της και τον αδελφό λιβανέζικο λαό γι’ αυτήν την ποιοτική επιχείρηση, η οποία ενσάρκωσε την εκπλήρωση μιας αληθινής υπόσχεσης και μιας θαρραλέας απόφασης να απαντήσει στα εγκλήματα της κατοχής, ιδιαίτερα στη δολοφονία του μάρτυρα Sayyed Mohsen Shukr.

Η απόφαση της Χεζμπολάχ να απαντήσει εκτελέστηκε παρά τις απειλές, τον εκφοβισμό και τη στρατιωτική κινητοποίηση των ΗΠΑ με στόχο την προστασία της σιωνιστικής οντότητας, και τις απειλές προς τον λαό και το έθνος μας με βίαιες επιθέσεις.

Η ηρωική επιχείρηση της Χεζμπολάχ, που αντιπροσωπεύει μια επέκταση της απόφασής της να αντιμετωπίσει τον καταπιεστή εχθρό προκειμένου να υποστηρίξει τον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης και τη γενναία αντίστασή του, ενσάρκωσε τη βούληση του έθνους ενάντια σε όλες τις πολιτικές υποταγής, ταπείνωσης και πορείας προς την εξομάλυνση και τη συμπαιγνία με την εγκληματική σιωνιστική οντότητα.

Αυτή η επιχείρηση, η οποία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική πρόκληση στον άξονα της γενοκτονίας που στοχοποιεί το λαό μας και στοχεύει στην υποταγή και ταπείνωση των λαών της περιοχής, λειτουργεί ως εμπνευσμένο μάθημα για όλους τους μαχητές και τους έντιμους ανθρώπους, προκειμένου να αντισταθούν στον σιωνιστή εχθρό και τους συμμάχους του και να κλιμακώσουν την πάλη τους σε όλα τα μέτωπα.

Η ποιοτική επιχείρηση που χτύπησε βαθιά μέσα στο σιωνιστικό κέντρο επιβεβαιώνει ότι η αντίσταση έχει τη βούληση, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία να αντιμετωπίσει τις εχθρικές δυνάμεις και να τις ταπεινώσει, και είναι ικανή να στηρίξει και να συνδράμει το λαό μας σε όλα τα μέτωπα των μαχών. Αυτό το συμπαγές και θαρραλέο πνεύμα είναι αρκετό για να κατατροπώσει τον εχθρό και να ματαιώσει τους στόχους του.

Τονίζουμε ότι η βάναυση επίθεση εναντίον του λιβανέζικου λαού και των λαών της περιοχής είναι ένα ακόμη έγκλημα που προστίθεται στο αρχείο της βαναυσότητας του εχθρού και ότι η αραβική σιωπή και η διεθνής συνενοχή σε αυτά τα εγκλήματα συνιστά σύμπραξη με τις εχθρικές δυνάμεις.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης

25 Αυγούστου 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το