Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης  

Η νέα σιωνιστική επίθεση εναντίον της Καμπατίγια δεν θα καταφέρει να ξεριζώσει την αντίσταση ή να σπάσει τη θέληση των μαχητών. Η Δυτική Όχθη γίνεται εφιάλτης για την κατοχή και ένα από τα κύρια πεδία φθοράς της 

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θρηνεί τους μάρτυρες της ηρωικής αντίστασης που ανυψώθηκαν  κατά τη διάρκεια της νέας σιωνιστικής επίθεσης εναντίον της πόλης Καμπατίγια, νότια της Τζενίν, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το μαρτύριο και τον τραυματισμό δεκάδων. 

Αυτή η βάρβαρη επίθεση έρχεται ως μέρος της εκτεταμένης σιωνιστικής στρατιωτικής εκστρατείας κατά των πόλεων, των χωριών και των στρατοπέδων της Δυτικής Όχθης, το τελευταίο από τα οποία ήταν στην κατεχόμενη πόλη Αλ-Χαλίλ. 

Το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο στρατός κατοχής με τις επιτόπιες εκτελέσεις των μαχητών, τον ακρωτηριασμό των σωμάτων τους και τη ρίψη τους από τις στέγες, είναι ένα νέο έγκλημα πολέμου που αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά το αληθινό πρόσωπο αυτού του φασιστικού εχθρού, που δεν γνωρίζει όρια στη βαρβαρότητά του ή τα εγκλήματά του. 

Αυτές οι σιωνιστικές συμμορίες ασκούν οργανωμένη τρομοκρατία και εγκλήματα πολέμου, αποδεικνύοντας μέρα με τη μέρα ότι είναι απλώς μια ομάδα δολοφόνων εγκληματιών, που υποστηρίζονται από τη συνεργασία των ΗΠΑ, τη διεθνή συνενοχή και την αραβική αδράνεια. 

Η αιμοδιψής κατάσταση από την οποία διέρχεται η κατοχή και η εντατικοποίηση των πολιτικών δολοφονίας κι οι επαναλαμβανόμενες εισβολές στις πόλεις της Δυτικής Όχθης, δεν θα σβήσουν τη φλόγα της αντίστασης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη• αντιθέτως θα τη μετατρέψουν σε πρωταρχικό στίβο φθοράς της κατοχής. 

Η πολιτική της διαφυγής προς τα εμπρός στην οποία βασίζονται οι ηγέτες του εχθρού είναι απόδειξη της αποτυχίας τους να συγκρατήσουν τις κλιμακούμενες επιχειρήσεις αντίστασης στη Δυτική Όχθη και σύντομα θα βρεθούν να βυθίζονται στο τέλμα της Δυτικής Όχθης, όπως συμβαίνει σήμερα στα μέτωπα της Γάζα και του Λιβάνου. 

Αυτά τα συνεχή εγκλήματα δεν θα μείνουν αναπάντητα και η αντίσταση θα κλιμακωθεί και θα συνεχίσει τη μάχη φθοράς κατά των στρατιωτών της κατοχής σε όλα τα κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης. 

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης  

Κεντρικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης  

20 Σεπτεμβρίου 2024 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το