Μέρα Δράσης ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών η Παρασκευή 31/1

Εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι εκπαιδευτικοί α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης κινητοποιήθηκαν σε πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε φωτορεπορτάζ από Ημαθία και Καστοριά.

Από την κινητοποίηση στην Ημαθία:

Ανταπόκριση

Την ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης κατά των πειθαρχικών διώξεων των συναδέλφων πραγματοποιήθηκε μαζικότατη συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας και παράσταση διαμαρτυρίας  στα γραφεία των αξιολογητών ” συμβούλων”.

Στην κινητοποίηση  και παράσταση συμμετείχαν από κοινού με τον ΣΕΠΕ Ημαθίας ο Σύλλογος Νάουσας και η ΕΛΜΕ Ημαθίας.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας δεκάδες συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί φώναξαν συνθήματα υπέρ του δικαιώματος στην απεργία, της συνδικαλιστικής δράσης και ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις.

Αλγεινό το γεγονός ότι στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζει τα γραφεία των αξιολογητών βρέθηκαν- όταν ρωτήθηκαν απάντησαν ότι ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία- δύο αστυνομικοί για να προστατέψουν τι ή ποιους;;; 

Η μαζική κινητοποίηση δείχνει πως ο αγώνας θα συνεχιστεί κι ότι είναι μονόδρομος

*****

Από την κινητοποίηση στην Καστοριά:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το