Το Ισραήλ είναι ένα φασιστικό και ρατσιστικό κράτος!

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών, Μοσέ Αρμπέλ, ανακοίνωσε ότι η ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν απαγορεύεται να εισέλθει στο Ισραήλ λόγω της φιλοπαλαιστινιακής της δράσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ, η Χασάν αναμένεται να φτάσει στο Ισραήλ από τις Βρυξέλλες αργότερα σήμερα.

Ο Αρμπέλ ισχυρίστηκε στην ανακοίνωσή του ότι η Χασάν είναι ακτιβίστρια που υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους και ότι συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ, ενώ έχει κάνει πολλές δηλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα και σε συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Αρμπέλ έλαβε την απόφαση να απαγορεύσει την είσοδό της στο Ισραήλ “βάσει σύστασης του Υπουργείου Διασποράς”, με αποτέλεσμα να επιστραφεί στις Βρυξέλλες.

Ο βουλευτής της Κνεσέτ από το κόμμα Λικούντ, Μπουάζ Μπισμούτ, είχε ζητήσει προηγουμένως από τον Αρμπέλ να αποτρέψει την είσοδο της Χασάν στη χώρα.

Η Ρίμα Χασάν (32 ετών) είναι Γαλλίδα δικηγόρος παλαιστινιακής καταγωγής, γεννημένη στη Συρία, και κέρδισε έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το αριστερό κόμμα “Ανυπότακτη Γαλλία”.

Τους τελευταίους μήνες, η Χασάν προκάλεσε το ενδιαφέρον λόγω της στάσης της για τον πόλεμο στη Γάζα και αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζητήσεων στους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους της Γαλλίας, καθώς υποστηρίζει ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στον πόλεμο.

από το fb

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το