Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης 

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη ενέδρα στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης – Η αντίσταση κλιμακώνεται 

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης χαιρετίζει την ποιοτική επιχείρηση βομβαρδισμού στην Τζενίν και τονίζει ότι πρόκειται για μια ποιοτική δράση που αντανακλά την ικανότητα της Αντίστασης να σχεδιάζει, να εκτελεί και να επιλέγει με ακρίβεια το στόχο και να προκαλεί μεγάλες απώλειες στους σιωνιστές

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης χαιρετίζει την πυροδότηση εκρηκτικών μηχανισμών εναντίον σιωνιστικών οχημάτων στο Marj Ibn Amer στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν σήμερα τα ξημερώματα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό αξιωματικών και στρατιωτών της Κατοχής.

Αυτή η επιχείρηση είναι μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της Κατοχής, μέρος της νόμιμης αντίστασης ενάντια σε αυτή την εγκληματική σιωνιστική κατοχή. Είναι άμεσα αντίποινα για τους στρατιώτες της Κατοχής που έδεσαν έναν Παλαιστίνιο νεαρό σε ένα σιωνιστικό όχημα και χρησιμοποίησαν το τραυματισμένο σώμα του ως ανθρώπινη ασπίδα.

Η τοποθέτηση των μηχανισμών, η ακριβής επιλογή του στόχου και η πυροδότηση μεγάλων αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών σε σιωνιστικά οχήματα είναι μια ποιοτική δράση των αντιστασιακών παρατάξεων στη Δυτική Όχθη και ειδικότερα στην Τζενίν. Αυτή αντανακλά την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους όσον αφορά τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την ανάπτυξη των εργαλείων και των τακτικών τους, ώστε να προκαλούν μεγάλες απώλειες στους αξιωματικούς και τους στρατιώτες της Κατοχής.

Αυτή η επιχείρηση στέλνει επίσης ισχυρά μηνύματα στους σιωνιστές ηγέτες, ιδιαίτερα στον εγκληματία πολέμου Σμότριτς, ότι η αντίσταση στη Δυτική Όχθη θα κλιμακωθεί σημαντικά, ότι θα βρουν πολλές εκπλήξεις να τους περιμένουν και ότι τα σχέδιά τους να προσαρτήσουν ολόκληρη τη Δυτική Όχθη στην οντότητα θα μετατραπούν σε δολοφονία και φθορά της Κατοχής.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

27 Ιουνίου 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το