Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:

Οι πρακτικές των Δυνάμεων Ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής ενάντια στην αντίσταση εξυπηρετούν την Κατοχή και αποτελούν μαχαιριά στην πλάτη του λαού μας.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης επαναλαμβάνει την καταδίκη του για τη συνεχιζόμενη δίωξη από τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Όχθη, ειδικά στην πόλη Τουμπάς, των ηρωικών αγωνιστών της αντίστασης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης του λαού μας και αντιμετώπισης των συνεχιζόμενων επιδρομών της κατοχής.

Η συστηματική εκστρατεία των Αρχών για τη σύλληψη αγωνιστών της αντίστασης, την αποσυναρμολόγηση εκρηκτικών μηχανισμών και την αποκάλυψη παγίδων που στήνονται από την Αντίσταση αποτελεί μαχαιριά στην πλάτη του λαού μας και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της σιωνιστικής Κατοχής, συμβάλλοντας στην αποδυνάμωση του εσωτερικού μετώπου απέναντι στην συνεχιζόμενη επιθετικότητα.

Καλούμε την ηγεσία της Αρχής να σταματήσει αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές, οι οποίες αντιβαίνουν στα υπέρτατα εθνικά συμφέροντα του λαού μας, σε μια στιγμή που όλοι πρέπει να στηρίζουμε την Αντίσταση ενάντια στην Κατοχή, όχι να την καταδιώκουμε και να στεκόμαστε εμπόδιο.

Όλες αυτές οι προσπάθειες δεν θα αποτρέψουν τον λαό μας από το να συνεχίσει τον δρόμο της αντίστασης, ούτε θα επιτύχουν να κάμψουν τη θέληση των αγωνιστών ή να ξεριζώσουν την προσέγγιση του ένοπλου αγώνα, η οποία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική επιλογή για τον λαό μας στην αντιμετώπιση της κατοχής.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης 

Κεντρικό Τμήμα Ενημέρωσης 

13 Οκτωβρίου 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το