Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Ο εχθρός επεκτείνει τον πόλεμο εξόντωσης εναντίον του Λιβάνου με αμερικανική σύμπραξη, διεθνή συνεννόηση και έλλειψη αραβικής θέσης

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης επιβεβαίωσε ότι τα εγκλήματα της κατοχής εναντίον του αδελφικού λαού του Λιβάνου στοχεύουν τώρα σκόπιμα αθώους πολίτες προκειμένου να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες απώλειες στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου πολέμου γενοκτονίας που διεξάγεται από τον εγκληματία κατακτητή και τον τρομοκρατικό στρατό του εναντίον των λαών μας στην Παλαιστίνη και το Λίβανο.

Το Μέτωπο δήλωσε ότι αυτό το ανεξέλεγκτο βάναυσο έγκλημα τροφοδοτείται από την πλήρη αμερικανική υποστήριξη και συνεργασία, τη διεθνή συνεννόηση και τη σιωπή και την προδοσία της απουσίας μιας επίσημης αραβικής θέσης που εκτείνεται μέχρι τη συνεργασία με την επιθετικότητα στην περίπτωση των αραβικών καθεστώτων “κανονικότητας”.

Το Μέτωπο τόνισε ότι ο λαός μας στο Λίβανο και την Παλαιστίνη, μαζί με τις δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή, δίνουν μια δίκαιη μάχη για να υπερασπιστούν την ύπαρξη και το πεπρωμένο τους ενάντια στον εγκληματικό εχθρό. Σημείωσε ότι η δέσμευση της αντίστασης στο Λίβανο να περιοριστεί στη στόχευση των στρατιωτικών βάσεων και των κατοχικών δυνάμεων αντιμετωπίστηκε από την κατοχή με σφαγές που έπληξαν πολίτες, σπίτια και εγκαταστάσεις στο Λίβανο.

Το Μέτωπο επιβεβαίωσε ότι η επίσημη και λαϊκή αραβική θέση πρέπει να υπερβεί τις τρέχουσες θέσεις και να σταθεί όρθια για να υπερασπιστεί την ύπαρξη του έθνους με τρόπο που να ανταποκρίνεται στην κλίμακα του προβλήματος στον αγώνα για επιβίωση.

Το Μέτωπο τόνισε επίσης ότι οι αντιστασιακές δυνάμεις που εκπροσωπούν τους γιους και τους λαούς του έθνους είναι ενωμένες και αποφασισμένες να υπερασπιστούν την πατρίδα και τους λαούς τους από αυτόν τον εγκληματικό εχθρό.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Γραφείο Τύπου

23 Σεπτεμβρίου 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το