Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ

Έξω το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» από τη Σούδα!

Έξω οι φονιάδες των λαών από την Ελλάδα!

Έρχεται αυτές τις ημέρες το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» στην αμερικανική βάση της Σούδας, στα Χανιά. Το «Αϊζενχάουερ» είναι από τα μεγαλύτερα του αμερικανικού ναυτικού και ηγείται των επιχειρήσεων των ΗΠΑ κατά του λαού και των Ένοπλων Δυνάμεων της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα. Έχει μήκος πάνω από 300 μέτρα, έχει δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες, μεταφέρει δεκάδες αεροσκάφη, ενώ το πλήρωμα του ξεπερνά τα 5000 άτομα! Είναι μια κανονική πλωτή μηχανή θανάτου, η οποία θα ανεφοδιαστεί από το έδαφος της χώρας μας.

Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός στέλνει όπλα και χρήματα κάθε μέρα στο κράτος-τρομοκράτη, για να συνεχίσει τη γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Στέλνει τα πλοία και τα αεροπλάνα του για να χτυπήσουν το λαό της Υεμένης, ο οποίος στέκεται και ένοπλα στο πλευρό των Παλαιστινίων. Είναι ο βασικός πυροδότης του πολέμου στην περιοχή.

Η υποτελής ελληνική κυβέρνηση παραδίδει και πάλι όλη τη χώρα στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Από την Αλεξανδρούπολη ως τη Σούδα, η Ελλάδα έχει γεμίσει στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Έχει μετατραπεί σε κανονικό ορμητήριο των Αμερικανών και των πολεμικών τους σχεδίων. Η κυβέρνηση έστειλε μέχρι και τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» (την οποία τώρα θα αντικαταστήσει με τη φρεγάτα «ΨΑΡΑ») στο πλευρό των δυτικών ιμπεριαλιστών απέναντι στο λαό της Υεμένης, εμπλέκοντας άμεσα τη χώρα μας στον πόλεμο. Εμπλέκοντας τη χώρα μας στον πόλεμο των φονιάδων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ.

Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Κόντρα στη γενοκτονία που διεξάγεται σε βάρος του, ο Παλαιστινιακός λαός υψώνει στα χέρια του την ανθρωπότητα! Παραμένει πιστός στη γη του, δεν φεύγει και έχει γονατίσει το σιωνιστικό στρατό. Ο λαός της Υεμένης, αντίστοιχα, με τις συνεχείς επιθέσεις του έχει οδηγήσει σε υποχώρηση από την Ερυθρά Θάλασσα πολεμικά πλοία των ιμπεριαλιστών.

Ο ελληνικός λαός παίρνει το μέρος του λαού της Παλαιστίνης, της Υεμένης, των λαών που παλεύουν για τη λευτεριά και την εθνική τους ανεξαρτησία. Πρέπει να παλέψει για να σταματήσει η χώρα μας να εμπλέκεται στον πόλεμο στο πλευρό των φονιάδων, στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Να φύγει το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το