Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ

Διαρκείς τυχοδιωκτικές δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού φασισμού

Ενεργώντας σαν παγκόσμιος προβοκάτορας το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ, εξαπέλυσε νέες τυχοδιωκτικές επιθέσεις δολοφονώντας τον ηγέτη της Χαμάς Χανίγια στην Τεχεράνη και στο νότιο Λίβανο ανώτερο στρατιωτικό διοικητή της Χεζμπολάχ. Πριν 4 μήνες είχε βομβαρδίσει το ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό δολοφονώντας το στρατιωτικό διοικητή των φρουρών της επανάστασης και άλλα 16 στελέχη του Ιράν.

Συνεχίζοντας το κράτος- δολοφόνος το γενοκτονικό πόλεμο στη Γάζα, επιδιώκει με κάθε τρόπο να κλιμακώσει και να γενικεύσει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Με τις διαρκείς τυχοδιωκτικές επιθέσεις του και την γενίκευση του πολέμου προσπαθεί να βγει από τα μεγάλα εσωτερικά προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει στα πεδία των μαχών από τη γενναία αντίσταση του αδούλωτου παλαιστινιακού λαού.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την φιλοπόλεμη δολοφονική πολιτική του Ισραήλ και καλεί το δημοκρατικό κόσμο να σταθεί στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, απαιτώντας να σταματήσει η αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη την πολιτική στήριξης του Ισραήλ και την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στο πλευρό των ΗΠΑ -ΕΕ

Τετάρτη 31 Ιούλη 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το