Μολονότι πολλές απαντήσεις στο ερώτημα αυτό θα μπορούσαν να θεωρηθούν σωστές, σύμφωνα με πρόσφατη έγκριτη μελέτη, πρέπει να πάτε στη Μοντάνα (βορειοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ).
Οι επιστήμονες πίσω από τη μελέτη, για να βγάλουν το τελικό πόρισμα, έλαβαν υπόψιν τους ταυτόχρονα διάφορους παράγοντες, όπως τις σχετικές αναφορές στο Κέντρο Αναφοράς UFO (NUFORC), δεδομένα που σχετίζονται με τα επίπεδα φωτορύπανσης, αλλά και τις απόψεις ειδημόνων σε θέματα ΑΤΙΑ.

Φυσικά, το οπτικό κυνήγι εξωγήινων, ή, έστω, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων, είναι σαν το συμβατικό ψάρεμα: κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι πηγαίνοντας για ψάρεμα θα πιάσεις ψάρια, και μάλιστα, «του ψαρά το πιάτο εννιά φορές είν’ αδειανό, και μια φορά γεμάτο». Ωστόσο, αν είναι να δοκιμάσεις κάπου την τύχη σου, το προτιμότερο είναι να το κάνεις εκεί. Ας σημειωθεί ότι η Μοντάνα προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλλον για το κυνήγι UFO, καθώς τουλάχιστον το 50% των κατοίκων της πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων, και πολλοί από τους ντόπιους έχουν ενημερώσει το NUFORC ότι έχουν δει UFO.

Δεύτερη στη σχετική λίστα έρχεται η πολιτεία του Ντελαγουέρ, και τρίτη η Καλιφόρνια.
Η νέα μελέτη είναι ανάμεσα στα άλλα ανατρεπτική ως προς την πολιτεία των ΗΠΑ που κατακτά τα πρωτεία. Το ίδιο το αμερικανικό Πεντάγωνο (δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει και) έχει προ πολλού δημιουργήσει μία ελεύθερη για όλους ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό με «όρους διαφάνειας» (κάτι σαν τη δική μας Διαύγεια), και, χωρίς να υπάρχει το αίσθημα της συγκάλυψης, με έναν ψηφιακό αμεσοδημοκρατικό τρόπο, να γίνεται δημόσια πραγμάτευση για ζητήματα που σχετίζονται με την πιθανή ύπαρξη ζωής εκτός Γης. Βίντεο, φωτογραφίες και απόρρητες πληροφορίες για τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (UAP, η νέα επιστημονική ορολογία για τα ATIA – UFO), όλα έχουν την τιμητική τους στην ιστοσελίδα του Πενταγώνου.

Ωστόσο, πέρυσι τέτοιον καιρό πρώτες σε θεάσεις UFO ανάμεσα στις ΗΠΑ ήταν το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Αντζελες, η Ατλάντα, το Μαϊάμι και η Σάρλοτ (πουθενά η Μοντάνα, το Ντελαγουέρ και η Καλιφόρνια).
Ο επίσημος περσινός χάρτης των θεάσεων UFO βασικά περιλάμβανε μια καυτή ζώνη που ξεκινώντας από τις δυτικές και ανατολικές ακτές των ΗΠΑ διέρχεται από τη Μέση Ανατολή (με το Ντουμπάι, τη Βαγδάτη και τη Ντόχα να είναι ψηλά στις καταγραφές) αλλά και από την Ιαπωνία (Ναγκασάκι, Χιροσίμα και Λινομάτσι είναι επίσης πολυ­σύ­χναστα από τα UFO). Μολονότι η ζώνη αυτή περνάει 100% πάνω από την Ελλάδα, εμείς ακόμη δεν έχουμε εμφανιστεί με αξιώσεις στην εν λόγω λίστα.
Ίσως η μεγάλη ευκαιρία να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των εξωγήινων χάθηκε το 2016, μαζί με την εκλογική ήττα της Χίλαρι Κλίντον από τον Τραμπ. Η υποψήφια των Δημοκρατικών είχε υποσχεθεί ότι θα έλεγε όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους εφόσον θα εκλεγόταν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Και ενώ όλοι περιμέναμε από την καινούρια υποψήφια των Δημοκρατικών, επίσης γένους θηλυκού, να πάρει τη σκυτάλη στις αποκαλύψεις, η έκπληξη έγινε από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.
Ο Τραμπ φιλοξενήθηκε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου από τον δημοσιογράφο – podcaster Λεξ Φρίντμαν, με τον πρώην και νυν υποψήφιο πρόεδρο να μη διστάζει να δηλώσει πως θα πιέσει το Πεντάγωνο να κάνει τα βίντεο πιθανών συναντήσεων με εξωγήινους προσβάσιμα στο κοινό:
Φρίντμαν: «Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται πολύ για το υλικό των UFO. Το Πεντάγωνο έχει κυκλοφορήσει μερικά βίντεο και υπήρξαν ανεπίσημες αναφορές από πιλότους μαχητικών. Έτσι, πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν, θα βοηθήσετε να πιέσετε το Πεντάγωνο να κυκλοφορήσει περισσότερο υλικό, το οποίο πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι διαθέσιμο;».
Τραμπ: «Ω ναι, σίγουρα, θα το κάνω αυτό. Θα το έκανα αυτό. Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό. Πρέπει να το κάνω αυτό».
Έχει γούστο να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές η Καμάλα, και να μείνουμε πάλι στο σκοτάδι.

οι Πύλες του Πολιτικού Παραδόξου

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το