Γιώργος Βαρεμένος

Αποκλειστικό! Ο Ερντογάν εξήγησε στο Μητσοτάκη πως να βάλει όριο εισόδου στην βουλή το 10%, όπως ισχύει στην Τουρκία. Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες.

*******

Ο Ταγίπ πρόσθεσε ότι αν παρ΄ ελπίδα κάποιος ανεπιθύμητος πιάσει το 10%, μπορείς να τον βάλεις φυλακή. Α όχι, είπε ο Μητσοτάκης, στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Φοβερό ανέκραξε ο Ερντογάν. Αυτό θα λέω και εγώ ότι η Δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι ανεξάρτητη.

*******

Ο Ερντογάν είχε ζητήσει προηγούμενα την αναγνώριση του ψευδοκράτους και ο Μητσοτάκης στη συνάντησή τους του μιλούσε για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει απ΄ τα μέτρα της Ελλάδας. Ανήκει στην Οικουμένη.

*******

Ο υιός Μητσοτάκη προανήγγειλε την διαγραφή Σαλμά από ανάρτηση της ψευδεπίγραφης «Επιτροπής Αλήθειας», τον βρόμικο δηλαδή μηχανισμό, που χρησιμοποίησε ο πατέρας του για να ανέλθει στην εξουσία. Ο διάδοχος άρχισε το μάθημά του από τα βασικά.

*******

Ο Γιάννος Παπαντωνίου πήρε τα χρήματα από μια θεία του στην Νιγηρία. Όποιος το αμφισβητεί δεν επιτίθεται απλά κατά της Δικαιοσύνης, αλλά είναι και ρατσιστής.

*******

Όλοι για το Σοσιαλισμό παλεύουμε σύντροφοι, είχε ανακράξει κάποτε ο Γιάννος. Τώρα, με την θεία από την Νιγηρία, θα συμπεριλάβει στους στόχους του αγώνα όχι μόνο τον σοσιαλισμό αλλά και τον διεθνισμό.

*******

Η ΄Αννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι γεννήθηκε σε ορυχείο. Είναι τόσο πολύτιμο το κοίτασμα, που πολεμούν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ποιος θα το αποκτήσει.

*******

Η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι θα μπορούσε να τοποθετήσει τον συνυποψήφιό της για την ηγεσία Παύλο Γερουλάνο πρόεδρο στην Κ.Ο. Μέχρι και προσωπικό της γραμματέα θα τον έβαζε, τόσο πολύ τον εμπιστεύεται.

*******

Ο όχλος στα σόσιαλ θα στήριζε για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τον Τσάκα που ήθελε να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν διέθετε την ομορφιά και την λάμψη του Στέφανου, όπως την εκθείασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

*******

Δηλαδή ο κ. Αντώναρος είχε επιλέξει τον Κώστα Καραμανλή για την ομορφιά και την λάμψη του και όχι γιατί ήταν κατεξοχήν πολιτικός; Η λάμψη του Φώσκολου ως καρικατούρα εσωκομματικής διαδικασίας.

*******

Αν δεν είχες στηρίξει με νύχια και με δόντια τον Κασσελάκη και μετά τον μαχαίρωσες, δεν μπορείς να βάλεις υποψηφιότητα για αρχηγός. Μιλάμε για σήριαλ όχι παίξε γέλασε.

*******

Ο Θρυλικός Μουχίκα πρώην Πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουμπαμάρος είπε: Η πολιτική δεν είναι μπίζνες, αλλά πάθος. Δεν συμμετέχουμε για να κερδίσουμε αλλά επειδή το πιστεύουμε. Άντε να το εξηγήσεις στους νεοχουλιγκάνους της πολιτικής.

*******

Respect στην πλύστρα. Μπροστά στην βρομιά των τρολς μπορεί να απoδειχθεί ο θηλυκός Ηρακλής απέναντι στην κόπρο του Αυγεία.

*******

Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω, δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθώ σε ποιους;» Στους Χρυσαυγίτες μήπως;

*******

Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης διαβεβαίωσε: «Έχω προβλέψει το τέλος μου». Δεν μπαίνει άραγε στον πειρασμό να το αποτρέψει;

πηγή: tvxs.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το