Ανταπόκριση

Εκατοντάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στη χθεσινή (12/10) συγκέντρωση και διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Άγαλμα Βενιζέλου από Παλαιστίνιους που ζουν στη χώρα μας και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Στη συνέχεια ακολούθησε διαδήλωση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πέρασε από το αμερικανικό προξενείο για να καταγγείλει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που εξοπλίζει το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, για να καταγγείλει την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία στηρίζει τη σφαγή των Παλαιστινίων και μάλιστα είναι ξανά πρόθυμη να στείλει βοήθεια.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν προκλητική, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης ακολουθούσε τη διαδήλωση από τα πλάγια.

Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε στη διαδήλωση, μοιράζοντας πλατιά την ανακοίνωση του, καλώντας το λαό να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού για τη λευτεριά του!

Επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 14/10, στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, για να βροντοφωνάξουμε ξανά: ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το