ΕΛΜΕ Ν. Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου

Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος, συναγωνιστής και συνάδελφος Μάκης Μαυρέλης μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ως ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης – Μοσχάτου, με απέραντη θλίψη και πόνο ψυχής, αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Μάκη.

Εκφράζουμε την συντριβή μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύντροφο Λίλα, όπως και σε όλους τους οικείους του. 

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη δοτικότητα και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του Μάκη για όλους-όλες του συναδέλφους. Υπήρξε για πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΛΜΕ μας και χωρίς καμία υπερβολή το όνομά του και η φιγούρα του έχουν ταυτιστεί τα τελευταία πολλά χρόνια με την ΕΛΜΕ μας.

Πάντα σε όλους τους αγώνες για καλύτερη παιδεία, για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μας στο σωματείο σε ότι χρειαζόταν. Ακούραστα οργάνωνε την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και την αιμοδοσία της ΕΛΜΕ με πραγματικό, ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Ευγενικός, αγωνιστής, ενωτικός, ευαίσθητος για όλα τα κοινωνικά θέματα, δραστήριος σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία. Σε μια εποχή που η έννοια της στράτευσης στον αγώνα για κάποια ιδανικά έχουν φθαρεί, αυτός, ψηλός έτσι όπως ήταν, ήταν ο ίδιος σημαία για την αξία της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.   

Η απώλεια του Μάκη μας από τη ζωή είναι τεράστια! Η θλίψη όλων μας απέραντη.

Τον Μάκη Μαυρέλη δε θα τον ξεχάσουμε! Θα ζει για πάντα στην καρδιά μας και θα είναι για πάντα ταυτισμένος με το σωματείο μας που τόσο πολύ αγαπούσε.

Η μόνη μας υπόσχεση να προσπαθήσουμε να κινηθούμε στις αρχές που ο ίδιος υπερασπίστηκε με τόσο μεγάλη συνέπεια. Την αλληλεγγύη, την αγωνιστικότητα, την ακούραστη δράση.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Μαίρη Πρίμη
Ο Γραμματέας
Απόστολος Ξυδάς

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το