Μετά τη δολοφονία του ηγέτη της ΧΑΜΑΣ και κύριο εκπρόσωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαπραγματεύσεις, Ισμαήλ Χανίγια, το κράτος του Ισραήλ επιτίθεται στους ηγέτες του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Στις 11 Αυγούστου ο σιωνιστικός στρατός βομβάρδισε το σπίτι του Jamil Mezher (ΦΩΤΟ 1) στη Νουσεϊράτ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
Ο Jamil Mezher είναι αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Ο βομβαρδισμός προκάλεσε πολλούς τραυματισμούς.
Το ίδιο είχε συμβεί και με το σπίτι και την οικογένεια του Ισμαήλ Χανίγια, μήνες πριν, όταν ο σιωνιστικός στρατός είχε βομβαρδίσει το σπίτι του, προκαλώντας τη δολοφονία μελών της οικογένειάς του. Έτσι και τώρα, το κράτος του Ισραήλ, μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία του Χανίγια, στέλνει μήνυμα και στο Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, θέτοντας στο στόχαστρο τον ηγέτη του. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, ο Γενικός Γραμματέας του, Ahmad Sa’adat, βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 20 χρόνια. 

Στην κατεύθυνση της στοχοποίησης του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, το βράδυ της 12ης Αυγούστου, ο σιωνιστικός στρατός απήγαγε από το σπίτι του, στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, τον Zaher Al-Shistari (ΦΩΤΟ 2), ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου. Λίγο αργότερα συνέλαβε, και πάλι στη Ναμπλούς, τον ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου Kamal Abu Zarifa (ΦΩΤΟ 3).

Οι δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν από τις δολοφονίες και τις απαγωγές των ηγετών τους. Αντίθετα, μπορούν και συνεχίζουν τον αγώνα τους. Αυτό έπραξε και η ΧΑΜΑΣ, αυτό θα κάνει και τώρα το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το