Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:

Κάθε ουρανός από πάνω σας είναι κόλαση… Κάθε γη κάτω από σας είναι κόλαση

Η ενωμένη Aντίσταση καταρρίπτει τις ψευδαισθήσεις του αλαζονικού εχθρού και προειδοποιεί για πιο οδυνηρά χτυπήματα στη σφετεριστική οντότητα

Το Λαϊκό Μέτωπο απευθύνει τους χαιρετισμούς του στις μάζες του λαού μας, στο έθνος μας, στους λαούς της περιοχής και στο έθνος της αντίστασης που σηκώνεται προς τιμήν του αίματος των μαρτύρων. Το Μέτωπο θεωρεί τη συντονισμένη και ενιαία αντίδραση του Άξονα Αντίστασης ως μια αναγκαία αντίδραση αφού ο εχθρός ξεπέρασε κάθε όριο στην τυραννία και τη βαρβαρότητά του, εγκαινιάζοντας μια νέα φάση αποτροπής αυτού του εχθρού στην πορεία προς την πλήρη ήττα του.

Το Μέτωπο τόνισε ότι οι αδελφοί σε όλες τις παρατάξεις και τις δυνάμεις αντίστασης στην Παλαιστίνη, το Λίβανο, το Ιράκ, την Υεμένη και την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, οι οποίοι επέφεραν πλήγματα στο σιωνιστικό εχθρό όλες τις προηγούμενες ημέρες και πραγματοποίησαν το σημερινό χτύπημα για να συντρίψουν τις αυταπάτες του αλαζονικού εχθρού, επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι αυτή η εγκληματική οντότητα δεν θα γνωρίσει ποτέ την ασφάλεια. Η ύπαρξή της και η συνέχισή της δεν είναι βιώσιμες μετά από όλες τις σφαγές και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε όλη την αιματηρή ιστορία της.

Το Μέτωπο επιβεβαίωσε ότι ο δρόμος της αντίστασης συνεχίζεται με αδιάσπαστη θέληση και ότι αυτά τα χτυπήματα είναι μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά που οι δυνάμεις της αντίστασης έχουν προετοιμάσει για να χτυπήσουν τον σιωνιστικό εχθρό. Ο ουρανός της Παλαιστίνης δεν θα προσφέρει στους σιωνιστές τίποτα άλλο παρά τους μετεωρίτες του θανάτου και τους πυραύλους της αντίστασης, και δεν θα βρουν στη γη της τίποτα άλλο παρά τις νάρκες της αντίστασης και τις σφαίρες των ηρωικών φενταγίν (ο Παλαιστίνιος αντάρτης, σημ: αυτός που είναι έτοιμος να θυσιαστεί).

Το Μέτωπο εξήρε την ηρωική, ποιοτική επιχείρηση στη Γιάφα, η οποία ήταν το εναρκτήριο χτύπημα της εκδίκησης για τους μάρτυρες απόψε, σκορπίζοντας τον τρόμο στην καρδιά της οντότητας, αφήνοντας νεκρούς και τραυματίες τους εγκληματίες εποίκους της.

Το Μέτωπο κάλεσε τις μάζες του έθνους μας να κλιμακώσουν τον αγώνα και τις επιχειρήσεις των φενταγίν κατά του σιωνιστικού εχθρού, θεωρώντας ότι οι ήρωες της αντίστασης ανοίγουν μια πόρτα για το έθνος να διαμορφώσει την ιστορία και να καθορίσει το κοινό πεπρωμένο των λαών του. Αυτό απαιτεί μια ιντιφάντα σε όλα τα πεδία ενάντια στον εγκληματικό εχθρό, τον αμερικανό σύμμαχό του και τα αδύναμα καθεστώτα που συνεργάζονται μαζί του.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Γραφείο Τύπου  

1 Οκτωβρίου 2024

*Στη φωτογραφία: φενταγίν του Λαϊκού Μετώπου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το