Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης Jamil Mezher: 

Ένα χρόνο μετά την “Πλημμύρα του Αλ-Ακσά”, το Μέτωπο παραμένει σταθερό στις θέσεις του και θα συνεχίσει να αντιστέκεται με κάθε δύναμη και αποφασιστικότητα

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, σύντροφος Jamil Mezher Abu Wadie, τόνισε ότι το Λαϊκό Μέτωπο είναι σταθερό στις θέσεις του και συνεχίζει την αντίσταση με όλη τη δύναμη και την αποφασιστικότητά του, αντιμετωπίζοντας την επίθεση και συνεχίζοντας μια μακρά μάχη φθοράς εναντίον της. Δεσμεύτηκε στον σύντροφό του, τον μάρτυρα ηγέτη Nidal Abdel Aal, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και διοικητή των Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Abu Ali Mustafa και τους συναδέλφους του μάρτυρες ότι θα συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια προσέγγιση, τις ίδιες αρχές και αξίες για τις οποίες μαρτύρησαν.

Πρόσθεσε σε δήλωσή του με αφορμή την πρώτη επέτειο της μάχης της “Πλημμύρας του Αλ-Ακσά” ότι ο λαός μας, ειδικά στη Γάζα, υφίσταται τις πιο αποτρόπαιες μορφές σιωνιστικής γενοκτονίας, επομένως η υποστήριξη της σταθερότητας του λαού μας και της λαϊκής θερμοκοιτίδας αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα απέναντι στις προσπάθειες της Κατοχής να την αποδυναμώσει.

Ο σύντροφος Mezher επανέλαβε ότι οι προτεραιότητές μας στην Αντίσταση είναι: ο τερματισμός της επίθεσης, η πλήρης απόσυρση της Κατοχής από τη Λωρίδα της Γάζας, η άρση της πολιορκίας, η άμεση έναρξη της διαδικασίας ανακούφισης και ανοικοδόμησης και η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανταλλαγής κρατουμένων με πραγματικό και σοβαρό τρόπο. Ο Abu Wadie απέτισε επίσης φόρο τιμής στα μέτωπα στήριξης και υποστήριξης στο Λίβανο, την Υεμένη, το Ιράκ, τη Συρία και το Ιράν, τα οποία συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Παλαιστινιακή Αντίσταση και συμβάλλουν στην αποστράγγιση της Κατοχής και στο χτύπημα στο βάθος της. Αυτό που κάνει η Αντίσταση στο Λίβανο όσον αφορά την πραγματική αποστράγγιση των κατοχικών δυνάμεων στα σύνορα αξίζει κάθε εκτίμηση και έπαινο.

Χαιρέτισε επίσης το πνεύμα του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ, του Δάσκαλου των Μαρτύρων, του Σεβασμιότατου Σαγίντ Χασάν Νασράλα, του οποίου το πνεύμα, τα λόγια και οι πράξεις συνεχίζουν να οδηγούν την αποτροπή και την αντιπαράθεση.

Τόνισε ότι, για να μπλοκαριστούν τα κακόβουλα σιωνιστικά και αμερικανικά σχέδια, είναι απαραίτητο να επιταχυνθεί η οικοδόμηση της εθνικής ενότητας με το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης και την ανοικοδόμηση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης σύμφωνα με τη Διακήρυξη του Πεκίνου, καλώντας όλες τις αντιστασιακές και ενεργές δυνάμεις να ενώσουν τις προσπάθειες και να κλιμακώσουν την αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα για να εξασφαλίσουν την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του λαού μας και να ματαιώσουν όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν στην εκκαθάριση της δίκαιης εθνικής μας υπόθεσης. 

Συνέχισε: “Ο πόλεμος της γενοκτονίας και το έγκλημα του αιώνα που διαπράττεται από τη φασιστική κατοχική κυβέρνηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμερικανική και δυτική συνεργασία και κάλυψη, τη διεθνή σιωπή και την επίσημη αραβική αδράνεια. 

Στο τέλος της δήλωσής του, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου τόνισε ότι η ποιοτική επιχείρηση (Αληθινή Υπόσχεση 2) που πραγματοποιήθηκε από την Ιρανική Επαναστατική Φρουρά ήρθε να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αποτροπής και την ικανότητα της Ισλαμικής Δημοκρατίας και του Άξονα της Αντίστασης να χτυπήσουν τα πιο ευαίσθητα και στρατηγικά σημεία στην καρδιά της σιωνιστικής οντότητας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το